Temizlik Hizmetleri

Temizlik Hizmetleri


Konut sorunlarının başında gelen temizlik ve aidat gibi hemfikir olunmayan konularda doruk site yönetimi olarak size destek sağlıyoruz.

Her ay düzenli olarak yapılması gereken işlemleri faturalı olarak gerçekleştiriyor, aklınızda soru işareti bırakmıyoruz. Apartman yöneticiliği tarafımıza ait olup, kimseyi ikinci bir şahısla muhattap olmak zorunda bırakmadan apartman ve site içerisinde gerçekleşen temizlik, bakım ve kontrol hizmetlerinin sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesini sağlıyoruz. Detaylı olarak hazırlanan listelerimizle gerekli kontroller sağlandıktan sonra eksik ürünlerin tedariği sağlanıp, uygun yerlere konumlandırıyoruz. Bütün yapılan işlemler faturalı ve belgelidir.  Temizlik hizmetleri site / apartman talebi doğrultusunda haftada bir ya da iki haftada bir olacak şekilde gerçekleştiriliyoruz. Kullanılan deterjan, su ve diğer malzemeler firmamız tarafından karşılanır.

Detaylı hizmet bilgilendirmesi için tarafımıza iletişim bilgilerinden ulaşıp, fiyat tekliflerimizi değerlendirebilirsiniz.

KATEGORİLER